Misioni e Vizioni

Duam të sigurojmë zgjidhje efikase, për të gjetur sisteme gjithnjë e më të besueshme dhe për të zhvilluarprodukte efektive.. Është mënyra e punës që na diferencon nga konkurrentët tanë. Qëllimi ynë është që gjithmonë tu ofrojmë klientëve tanë zgjidhje që plotësojnë në mënyrë të përsosur nevojat e tyre të biznesit.

Produktet tona ERP dhe CRM janënë zhvillim dhe evolim të vazhdueshë m në mënyrë që t’u garantojmë klientëve tanë zgjidhje që janë gjithmonë avangarde.. Jemi të orientuar për t’i shërbyer tregut tëEvropës Lindore në mënyrë që teknologjitë tona të jenë një levë për zhvillimin e biznesit.

Zhvillimi Software

Zhvillojmë projekte software-sh të të gjitha llojeve duke përdorur përvojënmbi dhjetëvjeçare të teknikëve tanë senior. Platforma jonë RADD, plotësisht e bazuar në java, ka arritur në release 5.0për t’u garantuar klientëve tanë zgjidhje efikase dhe të plota.

Në zhvillimin e software-it, për të zvogëluar kohën dhe kostot, ne ofrojmë mundësinë e përdorimit ose personalizimit të një repository të komponentëve të gatshëm.

  • CRM
  • CMS
  • ERP
  • Booking Engine
  • Reporting dhe Analytics
  • Të tjera

Suita Dixcovery

Utilizza la suite Dixcovery

me zgjidhjet tona CRM, ERP, CMS WEBSITE e BOOKING ENGINE për të menaxhuar biznesin tuaj të turizmit.

La piattaforma Dixcovery supporta le esigenze dei nostri clienti nello sviluppo di progetti software. Përveç kësaj, ofron zgjidhje të produkteve në pronësi, të zhvilluara plotësisht in-house dhe të testuara në treg.

Zgjidhje BI

Përdorim vetëm komponentë open-source, të tillë si Pentaho, për të ofruar zgjidhje multi-device që janë duke performuar por të mbajtura në kosto.

Kemi aftësitë për të krijuar data-mart dhe data-warehouse duke integruar rrjedhat e të dhënave nga sistemet e jashtme të çfarëdo kompleksiteti.

Marketing

Planet e Marketingut

Lëshimi i produkteve dhe faqeve web

Jemi në gjendje të mbështesim lançimin ose rilançimin e produkteve dhe faqeve web duke krijuar Plane Marketingu që përshkruajnë dhe planifikojnë përmbajtje dhe aktivitete që klienti do të duhet të kryejë në muajt pas ndërhyrjes në mënyrë të pavarur ose me mbështetjentonë.

Pozicionimi Organik

Zbatimi i strategjive SEO

Zgjidhjet e propozuara të marketingut gjithashtu synojnë të zvogëlojnë nevojën për reklama të paguara me kalimin e kohës duke zbatuar strategji për të rritur renditjen organike që rrjedh nga reputacioni i saj në motorët e kërkimit.

Zgjidhje Marketingu

powered by Agimiri

Përmbajtje informuese

Publikime në revista dhe faqe

Hapësira sociale dhe bloger

Zgjidhje Marketingu

powered by Agimiri

Advertising me pagesë në Google Analytics dhe

Facebook

Lidhje me motorët e kërkimit

Krijim faqesh web

Mbështesim të gjitha llojet e nevojave.

Jemi në gjendje të krijojmë faqe shumë komplekse që kërkojnë analiza, integrim të rrjedhave të të dhënave, të tilla si ato që vijnë nga furnitorët e produkteve që do të shiten në site ose përqendruesit xml, dhe projktim specifik deri në lidhjen me sistemet e menaxhimit të backoffice.

Jemi në gjendje të krijojmë site të bazuara nëtemplate të palëve të treta, duke përfshirë për shembull Themeforest, për zgjidhje të shpejta dhe më të përmbajtura në kosto.

KERKONI PER PERMBAJTJEN

AGIMIRI

info@agimiri.com Nipt: L91315049A

Tirane, rr. Punetoret e Rilindjes