Dixy është aplikacioni i platformës Dixcovery®, krijuar për të përmbushur nevojat e përdoruesve që lëvizin nëpër zonë. Dixy mund të shkarkohet nga të dy Google Play dhe Apple App Store. Karakteristikat në brendësinë e tij janë në rritje të vazhdueshme dhe të personalizueshme plotësisht për nevojat specifike të secilit klient.

Adatta in vari contesti di business

Karakteristikat e pranishme në këtë aplikacion mbështesin nevojat e bizneseve si:
 • Turizmi
 • Studiot Mjekësore

Use Case Turizmi

 • Raporte statistikore dhe grafikë për drejtuesit
 • Raporte statistikore dhe grafikë për promovuesit
 • Chat i brendshëm

 • Gjeomarketing në funksion të pozicionimit

 • Alarme në kushte të paracaktuara në qendër dhe nga përdorues individualë

 • Alarme në treguesit statistikorë në lidhje me objektivat e shitjes ose performancën e klientit

Use Case Studiot Mjekësore

 • Arkivim i vizitave
 • Kalendari i vizitave të ardhshme me harta dhe lundrim

 • Konsultimi i lajmeve

 • Ngarkimi i vizitave të ndihmës në shtëpi me mundësinë e bashkëngjitjes së fotove dhe dokumenteve
 • Njoftime automatike nga axhenda

Shkarko aplikacionin tone!