Med CRM

Software menaxhimi 100% WEB* me gjithçka që i duhet një studio-je moderne mjekësore… vetëm web dhe aplikacion.

*asnjë instalim, për të gjitha sistemet operative, ekzekutohet në shfletuesit më të njohur si firefox, chrome, safari, explorer …

Zhvilluar brenda studiove mjekësore të afirmuara dhe vazhdimisht në zhvillim… gjithmonë në terren
Studiot mjekësore individuale ose të bashkuara janë në gjendje që nëpërmjet software-it tonë menaxhues ,të menaxhojnë lehtësisht klientët, mjekët dhe punonjësit, rezervimet, asistencën në shtëpi ADI, mjekësinë e punës, stomatologjinë, pritjen e emigrantëve dhe shumë të tjera…

MEDCRM™ bën që i gjithë zinxhiri i vlerave klient – studio – staf mjekësor në brendësi të kursejnë kohë dhe të rrisin efikasitetin… mund ti dedikoheni ju dhe personeli juaj një biznesi të ri.

Rritja e biznesit mund të bëhet pasi të jetë arritur efikasiteti i studios nëpërmjet funksioneve të marketingut të MEDCRM™ për të mbajtur më besnik klientët aktual duke promovuar shërbime të reja dhe duke rritur cilësinë e perceptuar të shërbimeve aktuale përmes anketave dhe intervistave.
Pajisje të përputhshme: PC, Tablet dhe celularë. IOS dhe Android.

“A business absolutely devoted to Customer Service Excellence will have only one worry about profits. They will be embarrassingly large.” Sir Henry Ford

Pa kufij komunikimi

MEDCRM përdor të gjitha teknologjitë e disponueshme për të menaxhuar biznesin tuaj, ju do të perceptoheni si modernë dhe profesionistë … dhe me të vërtetë do të jeni!

Kush e zhvillon

Ekspertë në Zgjidhjet Software-ike
Shoqëruesit e udhëtimit në zhvillimin e biznesit tuaj
CRM, ERP, Siti WEB, eCommerce, BI, Workflow

Modulet