DIXCOVERY 5.0 

Version i ri i platformës dhe modulet CRM dhe GESTIONALE

 

 

Versioni 5.0 i platformës sonë të software-it përfaqëson një evolucion të rëndësishëm si për platformën teknologjike ashtu edhe për modulet e zhvilluara në të.

Platforma ka marrë përmirësime thelbësore në grafikë dhe përdorshmëri që janë aplikuar në të gjitha modulet e pranishëm, si CRM ashtu edhe GESTIONALE.

Modulet e reja janë zhvilluar gjithashtu bazuar në nevojat e identifikuara në vitet në vazhdim.

Dixcovery një zgjidhje e vetme e integruar por e zbërthyeshme

 

Një nxitje e madhe i eshte dhënë proaktivitetit tek përdoruesit e brendshëm duke u mundësuar atyre që të krijojnë KPI-të e tyre me alarme.

 

Dhe gjithashtu drejt value-chain të vet që lejon të përcaktojë rregullat e shitjes dhe ndër-shitjes që ndërhyjnë në kushte të ndryshme, për shembull:

 

 

 • Welcome mail / sms për person për t’i shtyrë ata drejt ekskursioneve ose të tjera.
 • Reminder për klientët që nuk përfshijnë tarifa sigurimi etj.
 • Kërkesa shtesë për ndarje.

Të rejat kryesore të platformës

 

“Kemi mbledhur kërkesat më të shpeshta nga klientët tanë dhe i zhvilluam ato në platformë në mënyrë që të gjithë modulet të përfitonin prej tyre”

 

Drejtoria e ETP

 

Me këtë version, kompania ka dashur të rimendoj përdorshmërinë e zgjidhjeve të saj për t’u ofruar përdoruesve të saj rrugë grafike të këndshme, por edhe më të pasura në funksione.

Ne u kemi lënë mundësinë përdoruesve individualë të vendosin mbi plotësinë e ekranit sesa lehtësinë e tij bazuar në profilin e tyre të përdorimit. Ata madje mund të personalizojnë menunë dhe panelin e kontrollit.

Ndërfaqja është pasuruar me funksionet ‘oneclick’ më të kërkuara nga përdoruesit siç janë: rekordet e fundit të punuara nga ata vetë ose nga departamenti i tyre, kërkimi i shpejtë për shumë njësi dhe të tjera.

 • Hapja e skedës në ekran të plotë
 • Menu e re
 • Bisedë e brendshme me njoftime në web
 • Zonë e re alarmi (zile) në menu me menaxhim për të krijuar automatikisht alarme në mbushje, shitje, afate vlerësimi, etj.
 • Statistika të reja me google charts dhe responsive
 • Shoqërim i ri (shumë zgjedhje)
 • Rrjedhë e re e punës
 • Dizajn i ri
 • Historik i ri
 • Statistika të reja me panelin e kontrollit
 • Postë e re e brendshme me integrim të shpejtë në të gjitha aplikacionet, shoqërime automatike
 • Gjeoreferencë automatike
 • Gjeomarketing i ri
 • Analizë e moduleve të mbushjes së hoteleve dhe fluturimeve si dhe hotel + fluturimet të kombinuara
 • Ringarko aplikacionin duke klikuar në skedë
 • Butoni reset i gjëndjes fillestare të aplikacionit
 • Konfigurimi i menusë nga ana e përdoruesit (skedat e preferuara)
 • Avatar përdoruesish dhe dërgues të postës
 • Përmirësimi i performancës
 • Përdorimi i Ajax në aplikacione
 • Integrim me rrjetet sociale për postimet, format dhe mbledhjen e ndërveprimeve të marra